Testare de efort cardio-metabolica VO2max (BTL CPET)

Testare de efort cardio-metabolica VO2max (BTL CPET)


Optiuni de comanda:

1200 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
1200 RON * 1 buc = 1200 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2

BTL CPET (Cardiopulmonary Exercise Testing) este o metodă avansată de evaluare a funcției cardiace și pulmonare în timpul efortului fizic. Este folosită pentru a determina capacitatea de exercițiu a unei persoane și pentru a identifica eventuale probleme de sănătate care nu sunt evidente în repaus.

Diagnostic precis: Permite identificarea precisă a limitărilor exercițiului fizic, fie că sunt de natură cardiacă, pulmonară, vasculară sau musculară.
Evaluarea performanței sportive: Poate fi utilizat pentru a evalua starea de sănătate și performanța atleților, oferind informații importante pentru optimizarea antrenamentelor.
Personalizarea planurilor de reabilitare;
Managementul bolilor cronice: Este folosit în managementul bolilor cronice, cum ar fi insuficiența cardiacă, boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) și hipertensiunea arterială pulmonară, ajutând la ajustarea tratamentului și la monitorizarea progresului bolii.
Evaluarea riscului chirurgical: Poate fi utilizat pentru a evalua riscul operator în cazul intervențiilor chirurgicale, oferind informații valoroase despre capacitatea de tolerare a efortului.
Determinarea cauzei dispneei;
Optimizarea tratamentelor;
Monitorizarea progresului.

BTL CPET (Cardiopulmonary Exercise Testing) nu tratează în sine afecțiuni, ci este mai degrabă o metodă de evaluare care ajută la diagnosticarea și gestionarea unor boli, precum și la optimizarea planurilor de tratament și reabilitare.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon