Tratamentul hiperhidrozei

Tratamentul hiperhidrozei

Tratamentul transpiratiei excesive


Optiuni de comanda:

2000 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
2000 RON * 1 buc = 2000 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.
Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2

Dacă transpiri adesea atunci când este cald, faci efort sau eşti emoţionat, există riscul să începi să te simţi incomod sau să te izolezi, însă nu este deloc un motiv de ruşine. Cel puţin 3% din populaţia Pâmântului (care înseamnă foarte mult) suferă de ceea ce se numeşte hiperhidroză.

Hiderhidroza sau transpiraţia excesivă este o problemă frecvent întâlnită atât în cazul barbatilor, cât şi al femeilor, un răspuns exagerat al glandelor sudoripare ce are ca urmare creşterea cantităţii de sudoare, peste limita normală. 

Transpiraţia excesivă se produce atunci când facem efort, când avem momente stresante sau este foarte cald. Există însă pacienţi care transpiră chiar şi în afara acestor condiţii, iar atunci ne dăm seama că este vorba despre hiperhidroză. 

Tipuri de hiperhidroză

Hiperhidroza poate fi primară (idiopatică) sau poate fi secundară altor afecţiuni. Hiperhidroza primară este aceea care apare fără o cauză cunoscută şi este mai des întâlnită decât cea secundară, care apare ca rezultat al altei condiţii medicale sau ca efect advers al unor medicamente. 

Afecţiunea primară este de obicei localizată la nivelul palmelor, axilei, picioarelor, pe faţă şi pe cap. De cele mai multe ori începe să apară în copilărie sau în perioada adolescenţei şi persistă toată viaţa, ducând deseori la izolare socială sau depresie.

Cum ne poate afecta hiperhidroza?

Persoanele care suferă de transpiraţie excesivă cunosc deja sentimetul de stres şi jenă pe care îl oferă aceasta atunci când apare în cele mai nepotrivite momente. Acest stres duce, din păcate, la stimularea mai multor glande sebacee şi, din păcate, hipertranspiraţia devine şi mai abundentă şi în aceste momente obişnuim să ne izolăm social.

Tratamentul transpiraţiei excesive

Tratamentul este unul simplu si consta in injectarea la nivelul zonei afectate cu toxina botulinica. Toxina botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroza la nivel palmelor, picioarelor şi axilei. Este o proteină naturală şi purificată ce, odată injectată, blochează temporar secreţia unor substanţe chimice la nivelul sistemului nervos care ne fac să transpirăm. Aşadar, transpiraţia excesivă nu va mai apărea în zona tratată.

Procedura este uşor de efectuat şi dureaza între 15 si 30 de minute. Nu este un tratament dureros. Se realizează, de cele mai multe ori, in urma anesteziei topice (crema anestezică) si nu influenţează echilibrul intern al organismului.

Efectele se observă la 2-4 zile de la efectuarea procedurii şi persistă până la 8 luni. Recomandăm repetarea tratamentului de 2 ori pe an la început, iar apoi o dată pe an, în funcţie şi de indicaţiile primite de doctor.

Contraindicatii

Tratamentul nu este indicat femeilor însarcinate sau celor care alaptează şi nici persoanelor care suferă de boli neurologice severe. Există şi contraindicaţii temporare în cazul unor medicamente.

Dacă vrei să scapi de grija transpiratiei excesive, te aşteptăm la o consultaţie! 

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 100 RON Trimite voucher

Distribuie Trimite Trimite