Tratament anticelulitic Velashape 3

Tratament anticelulitic Velashape 3

Tehnologie ultramodernă pentru tratarea celulitei, a grăsimii și a aspectului de piele „lăsată”.


Optiuni de comanda:

280 RON400 RON

Cantitate:
-+

Locatie:
-
+
Adauga in cos
280 RON * 1 buc = 280 RON
Rezerva procedura Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

 
 

Programarea se face cu cel putin 4 ore inainte, iar anularea cu minimum 4 ore inainte, altfel se considera efectuata.
Descrierea imaginii 1
Descrierea imaginii 2
Descrierea imaginii 3
Descrierea imaginii 4
Descrierea imaginii 5
Descrierea imaginii 6

Velashape 3 este tratamentul non-invaziv nr. 1 in lume pentru eliminarea celulitei. Rata de satisfactie peste 97%.

Velashape 3 este cea mai eficienta terapie non-invaziva pentru indepartarea celulitei si a in acelasi timp a tesutului adipos, fara dureri si fara timp de recuperare. Dupa un protocol de Velashape 3 poti elimina pana la peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1,5 cm in zona coapselor. In acelasi timp, tratamentul stimuleaza circulatia sangelui, a metabolismului celular si creste productia de colagen.

Tehnologia Velashape 3 pentru eliminarea celulitei

Velashape 3 foloseste tehnologie de ultima generatie, testata si aprobata FDA. Lumina infrarosie, energia radiofrecventa bi-polara si vacuumul incalzesc tesutul adipos, tesutul conjunctiv inconjurator si fibrele de colagen pentru a topi grasimea si celulita. Caldura care ajunge in piele in timpul tratamentului ajuta la producerea de colagen si elastica si stimularea circulatiei, drenajului limfatic si metabolismului celular.

Ce tratează Velashape ?

Velashape 3 imbunatateste aspectul pielii de pe maini, coapse, gambe, posterior, abdomen si barbie.

Beneficii estetice:

elimina celulita
contureaza placut corpul
estompeaza vergeturile
reduce circumferinta abdomenului si a coapselor
reduce laxitatea pielii (trateaza pielea flasca)
Beneficii medicale:

stimularea circulatiei sangvine
drenaj limfatic
stimularea metabolismului celular
producerea de colagen nou


Cate sedinte sunt necesare?

Vrem sa iti recomandam un plan de tratament pertinent, pliat exact pe nevoile tale. In clinicile Fit4You din Bucuresti incepem orice plan de tratament cu o analiza corporala in care cunoastem mai bine nevoile corpului tau. Vrem sa iti oferim servicii de cea mai inalta calitate si sa iti facem intotdeauna recomandari personalizate, pentru cele mai bune rezultate.

Mici diferente se observa inca de la prima sedinta, insa cele mai bune rezultate se remarca dupa 4-8 sedinte, in functie de gradul de celulita si raspunsul tratamentului la tipul fiecarui organism. Dupa protocolul de sedinte Velashape 3 recomandat de specialist, celulita dispare, formele sunt mai conturate, iar pielea este mai ridicata si ferma. Consulta specialistul Fit4You pentru a stabili un plan de tratament potrivit corpului si nevoilor tale.

Cat de sigur este tratamentul?

VelaShape III este cel mai nou produs al renumitei companii de remodelare Syneron Candela, locul 1 pe plan mondial in procedee estetice si medicale. Aparatul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA). Aparatul este in momentul actual cel mai popular tratament anticelulitic, cu milioane de practicanti in intreaga lume.

Mi se potriveste Velashape 3?

Velashape 3 nu este un tratament pentru scadere in greutate, ci pentru reconturarea corpului si imbunatatirea aspectului pielii. Aparatul modern foloseste o combinatie complexa de tehnologii pentru a contura armonios corpul si pentru a interveni acolo unde sportul si dieta nu au dat rezultate. Mai exact, este de folos pentru tine daca ai celulita sau grasime pe anumite zone ale corpului si nu ai reusit sa le elimini prin alte metode.

Contraindicații:

Procedura este una sigura, insa exista cateva contraindicatii si aspecte la care trebuie sa fii atent inainte de a incepe sa folosesti VelaShape 3. Inainte de a incepe tratamentul cu lumina infrarosie, pacientul trebuie sa ia o pauza de o zi de la expunerea la soare sau solar. De asemenea, daca zonele prezinta venectazii (vasele superficial vizibile), nu este recomandata folosirea vacuumului. In cazul persoanelor care sufera de afectiuni cronice, trebuie sa ai aprobarea medicului.

Fit4you
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0730333332

Ofera cadou unui prieten un cupon de discount Trimite Cupon