299 RON450 RON

Optiuni de comanda:
Cantitate:
-+
Locatie:
Rezerva procedura

 
 
Solicita o evaluare GRATUIT

 
 

Recomanda oferta si CASTIGA

Autentifica-te inainte de a distribui link-ul pentru a se contoriza bonusul tau.

Velashape 3 este procedura modernă nr. 1 în lume pentru eliminarea celulitei.

CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ VELASHAPE 3?

Velashape 3 cea mai eficientă terapie non-invazivă și deloc dureroasă pentru îndepărtarea celulitei şi a în acelaşi timp a ţesutului adipos din zonele tratate, cu rezultate vizibile de la prima şedinţă. Dovada succesului o arată cele peste 5 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. După câteva ședințe constante, poți elimina până la peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm în zona coapselor. Velashape 3 are și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen nou.

Tehnologia de ultimă oră Velashape 3 combină lumina infraroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, a celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.

CE TRATEAZĂ VELASHAPE 3?

VelaShape 3 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:

Beneficii estetice:

elimină celulita
conturează plăcut corpul
estompează vergeturile
reduce circumferinţa abdomenului şi a coapselor
reduce laxitatea pielii (tratează pielea flască)
Beneficii medicale:

stimularea circulaţiei sangvine
drenaj limfatic
stimularea metabolismului celular
producerea de colagen nouCÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

Silueta începe să prindă contur încă după prima vizită. Pentru un efect îndelungat însă, acest aspect se va discuta cu specialistul clinicii, pentru a se stabili gradul celulitei sau al problemelor vizate. De obicei, între 4 și 8 ședințe, la o distanță de o săptămână, duc aproape la dispariția completă a celulitei, a centimetrilor nedoriți și a aspectului bătrânicios al pielii. 

CÂT ESTE DE SIGUR VELASHAPE III?

VelaShape III este cel mai nou produs al renumitei companii de remodelare Syneron Candela, locul 1 pe plan mondial în procede estetice și medicale, datorită tehnologiei Elos. Aparatul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA). Are milioane de practicanți în întreaga lume care au confirmat rezultatele unice si rapide. Riscurile sunt minime și nu este nevoie de timp de recuperare.

DE UNDE ŞTII DACĂ ŢI SE POTRIVEŞTE VELASHAPE 3?

Velashape 3 nu este un tratament pentru scădere în greutate. Aparatul modern foloseşte o combinaţie complexă de tehnologii pentru a contura armonios corpul şi pentru a interveni acolo unde sportul şi dieta nu au dat rezultate. Mai exact, este de folos pentru tine dacă ai celulită sau grăsime pe anumite zone ale corpului şi nu ai reuşit să le elimini prin alte metode.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A UTILIZA VELASHAPE 3?

Procedura este una sigură, însă există câteva contraindicații și aspecte la care trebuie să fii atent înainte de a începe să folosești VelaShape 3. Înainte de a începe tratamentul cu lumină infraroșie, pacientul trebuie să ia o pauză de o zi de la expunerea la soare sau solar. De asemenea, dacă zonele prezintă venectazii (vasele superficial vizibile), nu este recomandată folosirea vacuumului. În cazul persoanelor care suferă de afecțiuni cronice, trebuie să ai aprobarea medicului.

Fit4you
Strada Amman nr 23 Bucuresti, Romania
0730333332
NOU

Ofera cadou unui prieten un voucher in valoare de 50 RON Trimite voucher GRATUIT

Distribuie Trimite Trimite